Her insanın hayali bir gün sevdiği kişi ile evlenip yuvasını kurmaktır. O mutlu gün geldiği zaman ise tatlı bir telaş sarar herkesi. Özellikle kuaför telaşı daha bir heyecanlı geçer çünkü hangi saç modelini yapmak daha mantıklı karar vermek son derece zordur. Bu durum kadın erkek için fark etmiyor. En özel gününüzde çektireceğiniz fotoğrafların güzel durması için, düğüne gelen misafirlere hoş bir saç modeli ile karşılamak için saç modeline dikkat etmek gerekiyor. Damatlar için çok farklı saç tasarımları bulunuyor. Siz de kendinize yakışan saç modelini yaparak düğün gününüzde şık görünebilirsiniz.

 

 

Klasik Damat Saçı Modeli 

 

Damat Saçı Modeli
Klasik Damat Saçı Modeli

 

Saçların yan tarafları kısa, üst bölüm saç ayrımına göre yana taranmış saçlar klasik damat saçı olarak biliniyor. Eğer saçlarınız hafif uzunsa ve ayrımınız yan bölüme gidiyorsa siz de bu saç modelini deneyerek düğününüzde şık bir damat olabilirsiniz.

 

Kısa Damat Saçı Modeli 

 

Hafif Uzun Damat Saçı Modeli
Kısa Damat Saçı Modeli

Saçlarınız hafif kısaysa hiç üzülmenize gerek yok, çünkü kısa damat saçı modelini deneyerek yakışıklı bir damat olabilirsiniz. Bu saç modeli hem çok şık hem de çok havalı görünüyor siz de tercih edebilirsiniz.

 

 

 

İlgili Link: Damatlık Seçiminin Püf Noktaları

 

 

 

 

 

 

Yan Tarafa Ayrılmış Saç Modeli

 

V Şeklinde Ayrılmış Saç Modeli
Yan Tarafa Ayrılmış Saç Modeli

Saçı sağ ya da sol tarafa tarayarak hafif üst yana doğru jöle yardımı ile yapılan saç modelidir. Kısa veya uzun saçlara sahip olan erkekler bu saç modelini deneyerek yakışıklı bir damat olabilirler.

 

 

 

İlgili Link: Kiğılı Damatlık Modelleri

 

 

 

 

 

 

Kısa ve Seyrek Saçlı Damatlar İçin Saç Modeli 

 

Bazı erkeklerin saçları ne kadar uzasa da seyrek oluyor. Bu durumda aşağı doğru taranmış ve yan tarafa ayrılmış bir saç modeli deneyebilirsiniz. Jöle kullanırsanız eğer daha kalıcı olabilir siz de seyrek saçlara sahipseniz ve saçlarınız kısaysa bu modeli deneyebilirsiniz.

 

Hafif Uzun Damat Saçı Modeli 

 

Uzun Damat Saçı Modeli
Hafif Uzun Damat Saçı Modeli

Saçlarınız orta düzeyde uzunsa eğer siz de bu modeli deneyebilirsiniz. Saçlarınızı dağınık bir şekilde tarayarak ayrım tarafına doğru şekil vererek bu saç modelini elde edebilirsiniz. Hem yapımı kolay hem de çok şık bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

 

 

İlgili Link: Sarar Damatlık Modelleri 

 

 

 

 

 

 

V Ayrım Damat Saçı Modeli 

 

Damat Saçı Modeli Örnekleri
V Ayrım Damat Saçı Modeli

Saçlarınız düzse eğer bu saç modelini yapmakta hiç zorlanmayacaksınız. Saçlarınızı yukarı doğru tarayarak elinizle orta bölüme doğru v şekli verirseniz saçlarınız ortadan yukarı doğru dikili görünecek ve çok karizmatik görüneceksiniz. Jöle yardımıyla şeklin kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

 

 

İlgili Link: Damat Damatlık Modelleri 

 

 

 

 

 

 

Ters Fön Damat Saçı Modeli 

 

 Damat Saçı Örnekleri
Ters Fön Damat Saçı Modeli

Saçlarınızı hafif yana ayırarak ön bölümde kalan perçem saçlarınızı fön yardımıyla aşağı doğru şekil vererek bu saç modelini elde edebilirsiniz. Özellikle saçlarınız biraz uzunsa ve dalgalı bir saç şekline sahipseniz bu model size de çok yakışacaktır.

 

 

İlgili Link: Ramsey Damatlık Modelleri 

 

 

 

 

 

 

Kıvırcık Damat Saçı Modeli 

 

Eğer saçlarınız kıvırcıksa üzülmenize gerek yok. Yan taraflara fön çekerek biraz düz hale getirebilirsiniz. Ortada kalan saçları da jöle ile şekil vererek değişik bir saç modeli elde edebilirsiniz. Emin olun çok karizmatik bir damat olacaksınız.

 

Hafif Dalgalı Damat Saçı Modeli

 

Dalgalı Damat Saçı Modeli
Hafif Dalgalı Damat Saçı Modeli

Saçlarınız düzse eğer çok şanslısınız demektir. Yan tarafları düz bırakarak, önde kalan saçları arkaya doğru dalgalı fön yaparak bu saç modelini elde edebilirsiniz. Bu saç modeli yakışıklı bir damat olmanızı ve fotoğrafta şık görünmenizi sağlayacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kısa Yandan Ayrımlı Damat Saçı Modeli 

 

Yandan Ayrımlı Damat Saçı Modeli
Kısa Yandan Ayrımlı Damat Saçı Modeli

Saçlarınız kısaysa eğer bu saç modelini elde edebilirsiniz. Saçları jöle ve tarak yardımıyla ayrım tarafına tarayarak biraz da fön makinası yardımıyla bu modeli yapabilirsiniz. Bu saç modeli yuvarlak yüz şekline sahip erkeklere çok daha yakışıyor. Siz de düğün gününüzde bu saç modellerini deneyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damatlar için çok farklı saç tasarımları bulunuyor. Siz de kendinize yakışan saç modelini yaparak düğün gününüzde şık görünebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz