Geriye taranan ve sımsıkı toplanarak kullanılan saçlardan bıkan kadınlara tavsiye edilen dağınık saç modelleri, şık görünümüyle kadınların tüm zarafetini gözler önüne seriyor. Modern görünümüyle her yaştan kadını etkileyen dağınık saç modelleri, bohem görünüme bürünmeyi ve farklı tarz yaratmayı seven kadınların tercihleriyle trend olmaya devam ediyor.

Yarım Toplu Dağınık Saç Modeli 

Dağınık Saç Modelleri
Yarım Toplu Dağınık Saç Modeli

Özel gün ve gecelerde en fazla tercih edilen yarım toplu dağınık saç modeli, minik topuzlar eklendiğinde muhteşem bir görünüme kavuşuyor. Biraz toplu biraz da omuzlara dökülerek şekillendirilen dağınık saçlar, şıklığınızı tamamlayarak bir prenses edasıyla fark yaratmanızı sağlıyor. Oldukça kullanışlı olan bu model, dümdüz veya hafif dalgalı saçlara çok yakışıyor.

 

 

 

Yüksek Atkuyruğu 

Dağınık Saç Modeli
Yüksek Atkuyruğu

Modern görünmeyi seven ve şıklığından ödün vermeyen kadınların en fazla tercih ettiği saç modelleri arasında yer alıyor. Yüksekte toplanmış uzun veya orta boy saçlarla frapan ve şık bir görünüm elde etmenizi sağlayacak olan bu model, yüzü gergin ve diri gösteren muhteşem bir saç modeli.

 

 

 

Deniz Kenarı Dalgası 

Dağınık Saç Modeli
Deniz Kenarı Dalgası

Saçların uzun veya kısa olmasına bakmaksızın aynı ihtişamı sağlayabileceğiniz bir saç modeli. Yaz düğünlerinde, özel gün ve gecelerde fark edilmenizi sağlayacak olan bu model, kış aylarında da oldukça sık kullanılıyor. Hafif maşalı bir dokunuşla muhteşem kıvrımlar yaratarak oluşturulan bu model, modern görünmeyi seven kadınların ilk tercihleri arasında bulunuyor.

 

 

 

Yarım Örgülü Dağınık Saç Modeli  

Deniz Kenarı Dalgası
Yarım Örgülü Dağınık Saç Modeli

Alın bölgesinden başlayan ve atkuyruğunun tepesine yapılacak olan asil bir örgü, mükemmel bir görünüm elde etmenizi sağlayacak. Dağınık saçlarla kadın bir savaşçı betimlemesini ortaya çıkaran bu tür saç modelleri, özgüveni yüksek, farklılık arayan ve stil sahibi olmak isteyen her yaştan kadın tarafından sıkça tercih ediliyor.

 

 

 

Doğal Dağınık Gelin Saçı 

Sık örgü ile desteklenmiş bu saç modeli kolay uygulanışı ile dağınık ve havalı bir görünüme sahip olmak isteyen gelinler için ideal bir seçim olabilir.

Kurdele Gelin Saçı Modeli 

Deniz Kenarı Dalgası
Kurdele Gelin Saçı Modeli

Saçınızın yapımında önemli bir rol oynayan kurdele şiirsel bir görünüm ile birlikte geline sade bir hava katar. Kurdelenin kumaş görünümü gelinin kıyafetiyle bir bütünlük sağlayıp çok şık bir görünüş sağlar.

 

 

 

 

 

Örgülü Gelin Saç Modeli 

İster düz bir saç seçimi yapın isterseniz topuz modelini seçin saçınıza ekleyeceğiniz örgü ile bu şık görünüşe özel bir dokunuşla harika bir bütün haline getirebilirsiniz.

Dağınık Gelin Topuz Modeli 

Deniz Kenarı Dalgası
Dağınık Gelin Topuz Modeli

Dağınık topuz modelinin en çok tercih edilen saç modeli arasında yer almasına şaşırmamalı. Dağınık saçlar ile elde edilen bu model geline kattığı hava paha biçilemez.

 

 

 

Dağınık Kısa Gelin Saç Modeli 

Örgülü Gelin Saç Modeli
Dağınık Kısa Gelin Saç Modeli

Kısa saçlı gelinlerin en çok tercih ettiği model arasında yer alan bu saç modeli kabarık bir görüntü oluşturup yüz hatlarını ön plana çıkarırken geline bir hava katarken şık görüntüsü ile dikkat çekiyor.

 

 

 

 

Dağınık Bob Gelin Saç Modeli 

 Örgülü Gelin Saç Modeli
Dağınık Bob Gelin Saç Modeli

Kabarık görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken bu saç modeli ile saçlarınızı olduğundan daha uzun gösterebilir ekstra boyut ve hacim katabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Taçlı Kısa Saç Topuz Modeli 

Kısa Saçlı Gelinlerin pratik bir şekilde taç ile birlikte topuz haline getirebildiği bu modelde geline katılan hava ve şık görünüş ile birlikte gecenin yıldızı olmaya aday olabilirsiniz.

Taçlı Dağınık Saç Modeli 

Zarif bir taç seçimi ile saçlarınızın dağınıklığı birleştiğinde harika bir görüntü ortaya çıkıyor yüz hatlarınıza da ön plana çıkaran bu model şık ve zarif görüntüsü ile tercih edilen modeller arasında yerini alıyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here